Glædelig jul og godt nytår

Oprettet: 29.12.19

Kære naboer! Fra bestyrelsen skal der lyde en rigtig glædelig jul og godt nytår! Vi håber I alle er kommet godt igennem julen sammen med familien og alle jeres kære!?! Næste store punkt i kalenderen (foruden en evt fødselsdag) er nytåret, og det er i den forbindelse vi sender beskeden.

Først og fremmest håber vi på, at I er opmærksomme og ikke mindst varsomme ift krudt og afskydning af dette. Husk relevant sikkerhedsudstyr, og hav også gerne de firbenede venner i tankerne. Det er ikke en sjov aften for dem. Den egentlige pointe med beskeden omhandler det der kommer efter krudtet, nemlig oprydningen. De sidste par år (og især sidste), lignede såvel stikvejene som fællesområdet en slagmark i ugerne efter nytåret. Vi vil meget gerne opfordre jer alle til at tage aktiv del i oprydningen i dagene efter. Vores udspil er at hver stikvej selvfølgelig fejer for egen dør, og at man under en gå-tur kan tage en pose med som evt kan fyldes hvis man befinder sig nær fællesområdet?!?

Vi håber rigtig meget på jeres hjælp, for der har været nogle henvendelser til os om netop dette!?! Og husk så at passe på med at samle fyrværkeri op - det kan være noget farligt noget! Fortsat rigtig gode "juledage" og rigtig godt nytår til jer alle! På bestyrelsens vegne / Kristian (formand)

P.S. Husk sidste betaling på 500 kr er her den 1/1. Endvidere minder vi om, at vi pr 1/4 overgår til årlig betaling og vi vil derfor opkræve 2000 kr i kontingent dd.